FANDOM


Bent u een burger van de Verenigde Eilanden ? Bent u geïnteresseerd in het hier bij te dragen? Dan kunt u een account aanmaken, en u kunt helpen toe te voegen informatie over het dit word gezien als een patriotishe daad

Tot nu toe, TalossaWiki heeft Template:Numbers of pages aangemaakt door 4  actieve gebruikers. Wilt u mee te gaan en te helpen?

We moeten allerlei bijdragen, en zelfs als je niet weet niets over de opmaak van een wiki als deze, kunt u nog steeds naar binnen en tekst toevoegen en beschrijvingen over je favoriete deel van de Verenigde Eilanden Zodra je bent geregistreerd en door een beheerder goedgekeurd, dan klikt u op het tabblad "Edit" op de top van een pagina, en het zal zo opent dat u de tekst kunt bewerken. Als je klaar bent, klik op 'Verzenden', en uw veranderingen zullen zichtbaar zijn voor iedereen! Als u hulp nodig aan de slag, zie de gearchiveerde werkzaamheden van educatieve seminar van de universiteit op wiki-editing.

Maak een pagina over jezelf, als men nog niet bestaat! Vergeet niet, het is niet Facebook of een promotie-flyer - het is een encyclopedie artikel over uw tijd in de Verenigde Eilanden van 2013 of net! Bekijk ook de pagina over Shady Morsi om te zien hoe een artikel over een persoon moet kijken!

Als u een ervaren wiki-editor, dan kan je nog meer dingen doen om te helpen - sprong recht in! Vergeet niet om alleen beelden die we wettelijk zijn toegestaan ​​om gebruik te uploaden, en selecteer de juiste beeldrechten sjabloon uit de dropdown box wanneer u een afbeelding te uploaden. U kunt een groot verschil met slechts een paar uur van uw tijd te maken! Hier zijn enkele van onze meest gezochte paginas .

Het zou nuttig zijn om te kijken naar onze Book.pngManual of Style. Er zijn verschillende pagina's voor de kantoren van de overheid, de hofhouding, en zowat alles. U kunt toevoegen aan hen! Om dit te doen, zijn er tal van nuttige templates:

De Verenigde Eilanden wikia is niet voor campagnes of vendetta! Veel van de prominente verleden en heden van de burgers zijn bij ons, dus wees voorzichtig met wat je zegt. Individuele pagina's op burgers zullen opduiken op zoekmachines. Als u zich ongemakkelijk met het hebben van uw VI pagina vermeld op Google zijn, dan kunt u alleen een lijst van jezelf onder uw een UI naam. Als u en een andere burger niet mee eens, dan kunt u proberen het probleem in der minne op te lossen. Proberen eerlijk in uw beschrijvingen. Zelfs als de discussie wordt verwarmd, vergeet dan niet dat alles wat je zegt is bewaard gebleven, permanent, voor altijd, als een functie van de wiki-software. Blijf beleefd. In geval van ernstige onenigheid, de minister van Stuff en zijn aangewezen ambtenaren uiteindelijke bevoegdheid om de inhoud van de wiki